Manja slova Veća slova RSS
>

Prezentacija projekta „Nastavi da se usavršavaš! (Keep Educating Yourself – KEY)“

Prezentacija projekta „Nastavi da se usavršavaš! (Keep Educating Yourself – KEY)“
Datum objave: 30.09.2019 14:35 | Autor: Zavod za skolstvo

Ispis Štampaj stranicu


U Zavodu za školstvo je 30. septembra 2019. godine održana prezentacija projekta Nastavi da se usavršavaš! (Keep Educating Yourself – KEY).

Direktorima i koordinatorima za PRNV iz javnih i privatnih predškolskih ustanova u Crnoj Gori je predstavljen projekat Erasmus+ programa, čiji je cilj pružanje podrške kontinuiranom profesionalnom razvoju vaspitača i svih zaposlenih u predškolskom vaspitanju i obrazovanju.

Koordinator projekta za Crnu Goru je Filozofski fakultet iz Nikšića, Odsjek za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, a kao partneri učestvuju JPU „Ljubica Popović“ iz Podgorice i Zavod za školstvo.

Prezentaciju je otvorio Rešad Sijarić, direktor Zavoda za školstvo, a prisutne su sa ključnim aktivnostima u projektu upoznali članovi Projektnog tima na nivou Zavoda za školstvo: Nataša Perić, savjetnica za međunarodnu saradnju, Ljiljana Subotić, savjetnica za kontinuirani profesionalni razvoj i nadzornici za oblast predškolskog vaspitanja i obrazovanja, Nataša Tomović i Fran Vuljaj.

Prisutnima su predstavljeni upitnik koji je rezultat aktivnosti u projektu, a čiji je cilj da se utvrde potrebe praktičara na osnovu kojih će biti kreirani programi stručnog usavršavanja i analiza preporuka o profesionalnom razvoju iz izvještaja o utvrđivanju kvaliteta vaspitno-obrazovnog rada u predškolskim ustanovama.

Popunjavanje upitnika je onlajn i dostupno na sljedećem linku:
https://bit.ly/2miSrJx