Manja slova Veća slova RSS
>

Evropski centar za moderne jezike - Poziv za podnošenje prijedloga projekata

Evropski centar za moderne jezike - Poziv za podnošenje prijedloga projekata
Datum objave: 01.02.2019 09:42 | Autor: Zavod za školstvo

Ispis Štampaj stranicu


Evropski centar za moderne jezike iz Graca objavio je Poziv za podnošenje prijedloga projekata za program 2020-2023 Podsticanje inovativnosti u jezičkom obrazovanju: promijeniti kontekst, razviti kompetencije.


ECMJ će pokrenuti svoj novi srednjoročni program i poziva ekperte iz oblasti jezičkog obrazovanja da se prijave sa svojim projektnim idejama (kao koordinatori) ili individualno, za ekspertsko učešće u projektnim timovima.


Projektne ideje, odnosno ekspertiza i iskustvo članova tima, moraju biti u odnosu na prioritetne oblasti prepoznate u zemljama članicama ECMJ.


Prosječan iznos sredstava planiranih po projektu je oko 100 000€. Realni troškovi pojedinačnog projekta zavise od broja i vrste aktivnosti i njegovog trajanja.


Projekti ECMJ se realizuju na dva jezika, od kojih jedan mora biti engleski ili francuski kao zvanični jezik Savjeta Evrope, i mogu trajati između dvije i četiri godine.

 

Detaljne informacije dostupne su na sajtu Centra www.ecml.at/call i pratećoj brošuri https://www.ecml.at/Portals/1/6MTP/documents/call-6-EN.pdf


Rok za prijavu je 22. april 2019. godine.